• “Sanne heeft een grote bijdrage geleverd aan de pedagogische professionalisering van SKO. Niet alleen als manager en projectleider, maar ook als Video Interactie Begeleider. Haar grote kracht met VIB is dat zij heel helder een verbeterpunt voor de pedagogisch medewerker in beeld brengt. Ze bespreekt dit op een steunende en positieve manier, waardoor een gedragsverandering en een verdieping in het pedagogisch handelen voor de medewerker aantrekkelijk wordt. Op tactvolle wijze filmt Sanne medewerkers en bespreekt ze de beelden met de medewerker of het team. De effecten zijn meteen zichtbaar op de groep. De tijdsinvestering is kort en de medewerkers weten echt hoe ze moeten handelen. VIB is effectiever dan praten, is mijn conclusie. Sanne laat pedagogisch medewerkers trots zijn op hun vak.”

  Jolanda van der Linden manager kinderopvang en waarnemend directeur Stichting Kinderopvang Oegstgeest 2009-2016
 • “Binnen onze organisatie is Sanne een van de grondleggers van de belangrijke omslag van kinderopvang: van ‘lekker-eten-spelen-slapen’ naar een echte focus op kindontwikkeling. Dat deed ze onder meer door de pedagogiek in beeld te brengen, en medewerkers te leren om naar de kinderen en naar hun eigen handelen te kijken. Zo vergrootte zij onze pedagogische sensitiviteit en maakte die ook bespreekbaar. Een grote verandering en belangrijke groei voor onze organisatie.”

  Petra Jonker manager kinderopvang De Vrije Vogels
 • “Toen ik nog pedagogisch medewerker was, gaf Sanne mij met VIB enorm veel inzicht in mijn werk. Met haar rustige houding en gerichte vragen liet ze me zelf ontdekken wat voor betekenis ik aan het gedrag van het kind kon geven, en wat dit mij vertelde over de ontwikkeling van het kind. Daarnaast hielp Sanne me om dat te vertalen naar mijn pedagogisch handelen. Ik ben daar een betere pedagogisch medewerker van geworden. Tegenwoordig is Sanne mijn collega: ze is professioneel en respectvol. Tijdens de kwaliteitskring geeft ze kritische en positieve feedback. Terwijl ze het kind centraal houdt, kijkt ze mee naar de gesprekstechnieken en betekenisgeving van de pedagogisch medewerkers. Sanne is een hele fijne coach om mee samen te werken en van te leren!”

  Mieke Oranje Pedagogisch Coach en VIB’er
 • “Ik heb ontzettend veel van Sanne geleerd tijdens onze VIB-gesprekken. Wat ik vooral heel prettig vind aan Sanne is dat ze me tijdens onze gesprekken altijd een veilig gevoel geeft. Ze luistert goed, vraagt door en laat me nadenken over mijn eigen handelen en over de houding of het gedrag van een kind. Op die manier heeft ze mij veel nieuwe en mooie inzichten gebracht die ik heel waardevol vind - voor mezelf natuurlijk, maar ook voor op de groep. Dankzij Sanne is mijn zelfreflectie enorm verbeterd!”

  Carolien Freke pedagogisch medewerker Kindercentrum het Dok

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

[mc4wp_form id="197"]